Et brev til min mand... Min bedste ven

Der er sket noget med bloggen – se!

Ja, jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal mene om det – men nu er bloggen altså “flyttet”! – Og den er ikke flyttet på landet – den er flyttet til storbyen!! Navnet er det samme, for jeg ejer mit eget domæne, voresvej.nu – men udseendet er blevet ganske anderledes. – Og jeg er nu del af det gigantiske Bloggers Delight netværk.

Jeg har tænkt længe og meget over det, og egentlig er jeg slet ikke til reklamer og al mulig andet støj på bloggen. Jeg føler faktisk heller ikke, at min blog passer specielt godt ind i mængden, men der følger nogle fordele med ved at være del af noget større – nogle fordele, der er gode for mig og som var udslagsgivende i min beslutningsproces. Der er fx en support-funktion som gør, at jeg kan få hjælp, hvis jeg løber ind i tekniske problemer – virkelig rart!

Så nu må vi se, hvordan det går min blog blandt masser af mode, nyt tøj, nyt hår, teenage-fnidder, overflade, selviscenesættelse og sensationsoverskrifter 🙂 – Ej, det var også sat på spidsen, men ved nærmere eftertanke – måske der faktisk ER behov for præcis en blog som min! Heldigvis styrer jeg selv indholdet, så dér skal man ikke regne med en ny stil. Det eneste man skal leve med – er lidt reklamer hist og her…

Her har det lige været Thanksgiving, og nu kommer julen – jeg glæder mig til min første juletid i New York med min dejlige familie!

os

1 kommentar

  • Hej Ditte, det kan jeg kun understøtte. Når du nu bruger så meget energi på at arbejde med bloggen, så skal du have mest muligt ud af det.
    Jeg har også overvejet at overgå til bloggers delight, men er stadig lidt tilbageholdende. Jeg har også min mand, som kan løse mange udfordringer og er journalist og IT nærd.
    Held og lykke. Jeg følger dig, og er imponeret. Godt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et brev til min mand... Min bedste ven