Vejen til gode madvaner?

TAK!

Tusind, tusind tak for alle de søde, dejlige, kærlige beskeder, jeg har modtaget siden i går. Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til at gennemgå alle de ideer og forslag, jeg har modtaget. Tak er et fattigt ord!

Derudover har jeg leget lidt med bloglovin… Måske det virker 🙂

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12958083/?claim=5vm4ztwjw3d”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv en kommentar

 • Jette

  Hej Ditte

  Jeg faldt tilfældigt over din blog i går, og jeg synes, I lyder enormt seje til at tackle den modgang, I oplever blandet andet med Vitus’ spisevaner – det må være en forfærdelig situation at stå i. Jeg har desværre ingen gode råd om hverken det ene eller det andet, men i en helt anden sammenhæng faldt jeg lige over de to bøger: Bordal, Dorte: “Børn som spiser for lidt – forståelse og nye redskaber” og Benn, Jette: “Børn, ernæring og måltider – tværfaglige perspektiver”, og jeg kom selvfølgelig til at tænke på din blog. Måske kender du dem allerede i forvejen, men ellers kan de måske være til lidt inspiration. Jeg ønsker jer alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak for dine søde ord Jette – hvor er det sødt af dig. Jeg vil finde de bøger, du nævner – tusind tak for tip 🙂
   Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstin

  Hej Ditte
  Har netop sendt dig en mail. Nu læser jeg lidt videre i din blog, og falder over din kommentar “Dog virker det ikke som om han bliver syg af maden – ikke mere”. Det lyder som du er faldet i præcis samme fælde, som jeg gjorde i forhold til Alberte. Når et barn har konstant forstoppelse og skal hjælpes af med afførring, så er noget altså galt! Men når det altid har været sådan, så bliver det en selvfølgelighed og tolkes ikke som et symptom. Vi accepterede lægens diagnose “kronisk forstoppelse” i flere år, før vi fandt årsagen, og det fortryder jeg idag!
  Knus Kirstin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Kære Kirstin – tusind tak for mail og kommentar. Og ja, du har fuldstændig ret – noget er helt sikkert galt, og jeg skal nok finde ud af hvad. Jo længere man bliver filtreret ind i systemet, jo mere lærer man også at filtrere sig ud igen og lede efter andre sandheder. Stort knus til jer alle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bols Lundgren

  Kære Ditte

  Jeg fik en tanke, da jeg læste din hårde historie. Min søn havde kolik- agtige symptomer, da han var spæd (ca 1 md gammel). Han havde i en måneds tid blod i afføringen. Han var urolig og spændt i kroppen, specilet ved måltiderne og spiste ikke meget. Efter undersøgelser på Hvidovre hospital, mente lægerne at han havde en sjælden mælkeallergi, hvor hans tarmsystem var mega allergisk overfor proteinet i komælk. Vi tog alle mælkeprodukter ud af hans kost, dvs mælkeproteinet. Efter en måneds tid fik han det bedre og bedre. Da han var næsten to år, synes vi ikke, der var en reaktion på mælken mere og han har siden fået mælk. Jeg læste jo meget om mælk og stødte på mange eksperter, som ikke mener, vi mennesker har behov for eller godt af komælk, specielt små børn! For min egen del gik jeg på mælkefri diæt for at kunne fortsætte amningen. Jeg måtte konstatere at jeg aldrig har haft det så godt i min krop før! Så min tanke er, om din søn kunne have samme problem som min, at han er mælkeallergiker… Prøv måske at tage mælken ud af hans kost, bare et par uger og se, om han så vil indtage føde? Du kan erstatte med kokosmælk, olie…Med ønsket om god helbredelse for din søn! Venlig hilsen Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak for din kommentar Nina. Jeg tænker og tænker og kommer også til at justere hans kost… Dog virker det ikke som om han bliver syg af maden – ikke mere. Han spiser bare enormt langsomt og virker til at være ekstremt sensitiv over for konsistens… Jeg tænker og læser videre og vil helt sikkert forsøge mig med justeringer. Knus fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til gode madvaner?