Børnene fra psyk - sådan en som Vitus...

Vores artikel i Femina

For et par uger siden blev der bragt en artikel om os i Femina. Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Birgitte, som er freelance journalist bosat i New York. Det var en virkelig god oplevelse, og vi havde en lang, hyggelig snak omkring rigtig mange temaer i forhold til Vitus og vores flytning til USA. Du kan læse online versionen her.

Vi fik også taget nogle billeder af den super dygtige Jonas, og jeg vil faktisk gerne dele nogle af dem med jer her. Jeg synes, Jonas har formået at fange nogle skide-gode stemninger, og specielt synes jeg, at lyset og omgivelserne gør billederne helt fortryllende. Hvad synes I? 🙂

20170226_jonasvandall_1583_3  20170226_jonasvandall_1637_1

20170226_jonasvandall_1701_1   20170226_jonasvandall_1760_1

20170226_jonasvandall_1765_1

20170226_jonasvandall_1801

20170226_jonasvandall_1818

 

2 kommentarer

 • Tine

  Hej Ditte
  Super god artikel 👍🏻
  Tager virkelig hatten af for jer 👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sidder med tårer i øjnene efter at have læst artiklen. Jeg har set programmerne med jer i tv og siden fulgt med her på din blog. Hvor er I bare seje! Jeg er fuld af beundring over, hvordan I har taget sagen i egen hånd og gjort noget! Og sikke et eventyr lille Vitus har taget hele familien med på, måske USA eventyret ikke var sket uden ham. Jeg bor selv i udlandet og har haft mine små børn i institution i flere forskellige lande, og hvor er der bare stor forskel på, hvordan tingene bliver grebet an. Stor respekt herfra og tak fordi vi må kigge med og blive inspireret!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnene fra psyk - sådan en som Vitus...