Om fem måneder er vi hjemme i Danmark – men først Nicaragua og Hawaii!

Tiden flyver, når man har det godt – og det har vi! Vi nyder livet her i New York, er taknemmelige for alle de oplevelser vi får, alle de skønne mennesker, vi har omkring os, og al den læring, der er i at bo i et andet land. Børnene har det godt, har søde venner og elsker deres aktiviteter. New York mangler på ingen måde muligheder, og vi suger det hele til os. Aftalen er at vi ikke siger nej til noget her de sidste måneder af vores ophold 🙂

Efter en rigtig køling jul og et regnfuldt nytår i Danmark samt mange ekstremt kolde uger her i New York, glæder vi os helt vanvittigt til at skulle afsted på ferie. Om ni dage går turen til Nicaragua, hvor vi har lejet det mest fantastiske hus uden for byen Granada. Vi flyver til Managua og herfra er der ca 1,5 times kørsel til huset. Det ser fuldstændig magisk ud på billederne, og vi glæder os alle sammen til at komme væk fra meget kolde New York!

Se lige!

nic1

Lige om lidt plasker vi alle sammen rundt i denne – vores egen smukke, private pool. – Eller måske sidder vi bare ved kanten med en nylavet smoothie i hånden og kigger ud over den smukke plantage, hvor der bor vilde aber, gror alle mulige slags frugttræer og bare er så pisse-pænt, at det halve kunne være nok. Det kan også være, vi er ude og sejle på Lake Nicaragua, ser på aktive vulkaner, eller måske besøger vi den fine, spændende by Granada, der er kendt for sin arkitektur fra kolonitiden. Her skulle der også være en masse gode restauranter og markeder. Det bliver vidunderligt. Vi skal bo i dette smukke hus:

nic2

Ja, vi glæder os som små børn, og det er nok ikke sidste gang, jeg kommer til at fortælle jer om vores ferie 🙂 Vi kan desværre ikk flyve direkte, så vi skal via Panama, hvor vi har et par timer både på vej ud og hjem. Turen tager os sammenlagt 8-9 timer.

Som de fleste af jer ved, nærmer det sig også med hastige skridt, at vi flytter hjem til Danmark for good. Faktisk har vi kun fire måneder tilbage i New York, for vi har besluttet at afslutte vores ophold her med en længere rejse. D. 10. juni flyver vi til Vancouver, hvor vi skal bruge 4 dage, på hvalsafari, omstille os til tidszonen og ellers bare hygge på et dejligt hotel downtown Vancouver. Herfra flyver vi til Honolulu, Hawaii, hvor vi skal bruge en uge på henholdsvis Oahu og Big Island. Drømmene inkluderer selvfølgelig at se Hawaiis magiske natur, forhåbentlig kan vi komme til at svømme med vilde delfiner – vi skal være kulturelle, og så skal vi selvfølgelig nyde så mange fantastiske strande som muligt. Efter 14 dage på Hawaii flyver vi til Los Angeles, hvor vi har 6 dage, før turen går direkte hjem til Danmark.

Det er ikke nogen underdrivelse, når jeg siger, at dette bliver vores livs absolutte drømmerejse. Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor meget jeg glæder mig til at bruge en måned sammen som familie – og så i nogle af verdens absolut smukkeste og mest fascinerende omgivelser. Det bliver så dejligt, og det sætter så fint et punktum for vores fantastiske ophold her i dejlige New York.

For at være ærlig, så er jeg slet, slet ikke færdig med New York… Jeg elsker byen, jeg elsker vores liv her, jeg elsker vores venner, og jeg elsker at der er så utrolig højt til loftet og så ufattelig mange muligheder. Samtidig ved jeg, at det er det rette tidspunkt at flytte hjem på. Så jeg forestiller mig, at jeg tager alt det gode med fra New York og ellers bare accepterer, at vi slutter totalt på toppen. – Der hvor man faktisk stadig gerne vil have mere, og hvor man vil glæde sig til at komme på besøg… New York har uden tvivl forandret vores liv, vores mindset og vores indstilling for evigt. – Og det er jeg bare SÅ taknemmelig for.

1 kommentar

  • Christina

    Hvor lyder det hele bare super dejligt! I er så inspirerende en familie, og hvor er det skønt at læse om alle jeres oplevelser, Vitus’ fantastiske udvikling og jeres tilgang til livet! Det giver mig så meget energi og gå-på-mod at læse din blog. Tak fordi vi må kigge med og nyd de sidste måneder i New York og alle jeres rejser!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg bliver kontaktet af mødre, der er kede af det og frustrerede, gør mit hjerte SÅ ondt, og jeg bliver tosset over, hvor dumt et system Danmark har stablet på benene...