Tid med Vitus og tid til venindehygge

Efterårsfarver og blad-mumie

gulEn tur ud i efterårssolen kan byde på lidt af hvert – fx mødet med blad-mumien 🙂 Sofia havde i hvert fald en fest – tror egentlig også det var tilfældet for faderen, så jeg kan varmt anbefale jer alle, som går tur i det skønne vejr, at finde jeres indre blad-mumie frem.

Jeg nyder tiden, hvor hele familien er samlet. Elsker ungernes grin og lever på en måde lidt mere, når jeg er sammen med dem. Men jeg tænker også… Tænker over hvordan vores fremtid kommer til at se ud, hvordan vi hjælper Vitus bedst muligt, og hvordan vi samtidig er de bedste forældre til Sofia.

Jeg er dybt, DYBT taknemmelig over de utrolig mange henvendelser, jeg har fået. Jeg sætter uendelig stor pris på alle de tips, ideer, artikler, undersøgelser osv, I sender mig. Det er fuldstændig fantastisk, og jeg læser ALT. Som advokat for min søn – ja, det er jo præcis det, jeg er blevet – skal jeg beslutte, selvfølgelig på et super solidt grundlag, hvad der er bedst for Vitus, og hvordan hans potentialer og lykke bedst foldes ud. Det er et stort ansvar… Det største faktisk…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid med Vitus og tid til venindehygge