Mellemjul eller bagjul... Og tanker der fylder

Lidt bedre humør og lidt billeder

I går var en deprimerende dag… Humøret var lavt, angsten kiggede forbi, og jeg havde svært ved at bevare min optimisme… Sådan er det nogle gange, men heldigvis er livet stærkt foranderligt. – Det har jeg lært, men jeg glemmer det ofte på de dårlige dage. I dag har været en bedre dag. Heldigvis!

Jeg fandt kameraet frem tidligere, og mit hjerte fyldtes med glæde og lykke, da jeg kiggede vores billeder fra julen igennem. Kærligheden er så voldsom! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at det “at elske” kunne være SÅ intenst, SÅ overvældende, SÅ altoverskyggende, SÅ angstprovokerende og SÅ fantastisk! Kærligheden til sine børn slår alt…

Her er nogle af de øjeblikke, jeg fangede imellem håbløse og langtrukne måltider med Vitus… Elsker alle på og alt ved disse billeder!

IMG_4642 IMG_4656 IMG_4664 IMG_4679 IMG_4683 IMG_4703 IMG_4707 IMG_4711

 

 

Skriv en kommentar

 • Birgit

  Dejlige billeder,og ønsket om alt godt for jeres lille familie i det nye år, knus Birgit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Kæreste Birgit. Tusind tak for din kommentar og rigtig godt nytår til dig og dine. Stort knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grete Møller

  Sikke en dejlig udstråling, og hvor er han dog kær din lille bekymrings stråle, og alting går op og ned som hos alle andre og alting forandrer sig.
  Alt det bedste for jeres lille familie i det nye år.
  Kærligst Grete (Lisbeth veninde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak søde Grete – rigtig godt nytår til dig og dine. Stort knus fra os

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellemjul eller bagjul... Og tanker der fylder