Vitus' første dag i den store, rigtige skole...

Vitus’ fødselsdag – sikke en dejlig dag!

I lørdags blev Vitus 5 år! – Og sikke en fantastisk dag, vi havde. Vi havde planlagt det helt store – totalt amerikansk og ALL IN! Mindre kunne selvfølgelig ikke gøre det 🙂

Gæsterne var inviterede til kl 14, og kl. 13.55 stod vi klar med Minions pyntet lokale, facepaint, ballondyr og lagkage. Vitus var totalt i hopla og blev simpelthen SÅ glad, hver gang en ny gæst meldte sin ankomst. Det var en fornøjelse at se, hvor meget han nød det, og hvor meget han gik op i at få leget med alle sine venner – både dem fra skolen men også vores private venner og hans venner fra dans.

Noget af det jeg har tænkt allermest over siden i lørdags er, hvor nemt det er blevet at være til fest – til alting – med Vitus. Jeg mindes, hvor hårdt det kunne være for nogle år siden, og jeg glemmer aldrig alle de gange, hvor jeg på forhånd har lavet alle mulige underlige undskyldning for simpelthen at slippe for at tage nogle steder overhovedet… Jeg orkede det sgu ikke – og selvom jeg virkelig aldrig havde forestillet mig, at JEG skulle være den der mor, der 110% blev kontrolleret af sine børn – så har jeg nok været en af de mødre, der har været absolut mest hæmmet… Puha – det var en hård tid – men hvordan skulle jeg også have lyst til bare “at tage derudaf” med “jamen, børnene må bare følge med”-hatten på, når mit barn for det første konstant kastede op OG var rædselsslagen for verden generelt… I sådanne situationer er det bare ikke specielt rart at være andre steder end hjemme! – Og af den grund er jeg nok også lidt ekstra lykkelig for at være, hvor vi er i dag – et sted hvor Vitus bare hygger sig, klarer sine udfordringer, sine små konflikter selv og bare nyder livet. Det er helt vidunderligt at være vidne til! I slutningen af festen måtte jeg endda tage mig selv i at tænke, at jeg da virkelig sjældent havde haft fokus på Vitus i løbet af eftermiddagen! Jeg havde egentlig bare hygget mig og snakket med de andre forældre, og der gik somme tider rigtig lang tid, før jeg lige checkede ind med ham! DET er også nyt – normalt forlader min hjerne og min bevidsthed ham ikke på noget tidspunkt – men det lader sig faktisk gøre nu! Sikke en gave, og hvor er jeg lykkelig for den udvikling han har været igennem – og stadig er midt i!

No need to say at festen var en kæmpe succes, og at Vitus har leget med sine gaver lige siden! Nedenfor er lidt billeder fra dagen 🙂

img_0070

vitusbday

vitusbday1

img_0074

img_0113

img_0131

img_0144

img_0169

img_0177

img_0182

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitus' første dag i den store, rigtige skole...