Hjemme fra SKØNNE Costa Rica - i live!

Tagterasser er ikke kun til solbadning – mød vores snemand!

Når man sådan går fra plus 30 grader til minus 15 grader på ca 4 timer i et fly – ja, så skal man virkelig være god til at se det positive i enhver situation. – Så selvfølgelig skulle vi have en masse tøj på og ud i sneen, da vi igen landede hjemme i lejligheden. Jeg havde nu ikke behøvet at komme ud i kulden, men børnene skulle selvfølgelig ikke snydes, bare fordi jeg stadig savnede dejlige, varme Costa Rica.

Heldigvis behøvede vi ikke at gå så langt – sådan ca 20 trin ned til 8. sal, hvor udgangen til vores tagterrasse er. Første dag efter hjemkomsten var det faktisk stadig for koldt til at bygge snemænd, men i går gik det meget bedre. – Sådan er det her i New York. Den ene dag kan det være minus 15 grader, som da vi landede i søndags (rettere meget tidligt mandag morgen…), og i morgen, torsdag, bliver det ifølge udsigten 15 plus grader! Anyways – vi nåede lige at bygge en herlig snemand, og ungerne fik kastet en masse snebolde. Og med disse ord siger vi tak til sneen – på gensyn næste år! – I hope…

sne1

sne2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme fra SKØNNE Costa Rica - i live!