Når man har et barn, der skal have et kærligt skub i numsen...

Vitus er færdig med sit Brain Balance program!

Jeg er så stolt af ham! – Jeg er så stolt af os! Vi har – i dag – gennemført vores 36. session på Brain Balance i New Jersey, og jeg kunne ikke være mere glad. Mest af alt er jeg selvfølgelig glad, fordi Vitus har gjort det så godt og klaret alle sine øvelser så ufattelig flot. Men jeg er virkelig også glad for, at vi er kommet igennem 36 sessions uden nogen som helst problemer – hverken med bil, trafik eller helbred. Det er sgu også en sejr i sig selv!

I dag var Vitus igennem sin “final evaluation”. Her blev hans udvikling målt i forhold til udgangspunktet for 36 sessions siden. Vi får resultatet på torsdag… Selvfølgelig er jeg super spændt på resultatet, men mest af alt er jeg bare så glad for den udvikling, jeg har set. – Jeg er så glad for den rejse, Vitus har været på! Selvom han egentlig startede et ret fint sted, er han uden tvivl kommet et endnu bedre sted hen – det er så fantastisk at være vidne til. Når det så er sagt, så kan det være super spændende at få et andet perspektiv på sin søn engang imellem – andre øjne og andres observationer. Nogle gange bare for at blive bekræftet i, at man gør det rette, men andre gange også for at kaste lys over områder, man måske ikke havde tænkt så meget på… Jeg glæder mig til torsdag, og det bliver spændende at høre, hvordan de ser hans udvikling.

Når jeg tænker tilbage på de sidste 3-4 måneder, bliver jeg fyldt med gode følelser. Vi klarede den! Vi gjorde det sgu! Vi kørte troligt frem og tilbage tre gange om ugen, og vi løb hverken tør for benzin eller stødte ind i trafikpropper. Vi var allerhøjest forkølede, og kun én gang var Vitus lidt påvirket af køresyge, så vi måtte slutte sessionen lidt før tid… Jeg er sgu stolt – det er jeg virkelig! Han har gjort det SÅ godt. Hans indstilling har været – og er altid – så mega cute. – Han vil så gerne og gør altid sit bedste. Min lille mand… Han skal nok blive til noget – det ved jeg bare! 🙂

Nedefor er lidt billeder fra i dag – jeg lover at skrive mere efter vores møde på torsdag:

bb

Den bedste og sødeste Kyla, som har trænet med Vitus hver gang! 

bb1

Alle stjernerne, som hver især symboliserer en sejr inden for de områder, Vitus har arbejdet på. Det kan være sansemæssigt, det kan være sprogforståelse etc. 

bb2

Glad og mega stolt! 

bb3

Den sidste stjerne sættes på 🙂 

bb4

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man har et barn, der skal have et kærligt skub i numsen...