Der er sket noget med bloggen - se!

De der amerikanere er sgu lidt mere tætte i det!

Vi havde en dejlig 2. søndag i advent. For at være helt ærlig, så havde vi faktisk lidt tømmermænd efter den skønneste og sjoveste dansker-julefrokost om lørdagen. Jeg var gået ALL-IN på danskhed med både krydder- og karrysild, fiskefilet med importeret remoulade, andesteg og risalamande. Det var pisse-godt og mega hyggeligt, meeeen efter en del snaps og lige så mange øl, vidste jeg godt, at det sikkert ville blive en hård dag derpå… Heldigvis var vi startet allerede kl 15 – så vi kom ikke voldsomt sent i seng…

Det første vi gjorde, da vi vågnede – udover at tage en panodil – var at hente dette års juletræ. – Og her må jeg bare konstatere, at den amerikanske form for juletræer er temmelig mere “faste” i det! – Mere tætte og ikke åbne imellem de forskellige lag af grene, som vores juletræer hjemme i Danmark. Vi kiggede på en del træer, og de var alle sammen meget tætte i det. Vi besluttede at omfavne dette nye udseende, og nu når hun – træet – står her i stuen, er jeg allerede begyndt at elske hende 🙂

jul

Vi hentede træet nede på hjørnet – hun blev båret hele vejen hjem! 

jul1

Meget stolt over sit fine træ 🙂 

jul2

Hun mangler bestemt lidt pynt – det er bestilt – men vi er i gang 🙂 

jul3

Skøn dag i smukt men koldt vejr

Ungerne hyggede sig med at pynte, og da alle vores Ikea-købte julekugler var fint placerede på hver sin gren, besluttede vi os for at tage en tur til Grand Central Station. Der går et par express-tog herfra, som blot stopper én gang, før de lander på Grand Central. – Super nemt!

Tømmermænd og hotdogs passer bare SÅ godt sammen, så selvom jeg nu sidder her med en mæthedsfornemmelse, der tangerer det ubehagelige – så var den hotdog bare skide-god! -Måske det også hænger sammen med, at jeg ligeledes kværnede både tebirkes, smørrebrød og croissant… Under alle omstændigheder – skøn søndag!

1 kommentar

  • pia fritzinger

    er vild med den måde i er overfor jeres børn og jeg selv … fedt i tog imod denne oplevelse og turde stå frem på tv at i witus vises jeres familie frem .. tager til usa for at få den bedste hjælp i gang til jeres super skønne dreng…. så er der jeres søde kloge datter. rolig har styr på tingende overblik. er sku stolt over jer ditte… super seje forældre er i. kærlige og elsker hianden mellem jer 2. er dejlig at følge osv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget med bloggen - se!