At cykle på Manhattan - ohhhhhh my lord!

For faen – jeg håber vi gør det rette…

Ja, undskyld jeg bander, men jeg synes, det har været et par hårde uger at komme igennem. En ting er de mange timer på vejene for at komme til og fra New Jersey, hvor Vitus træner. En anden ting er de mange timer brugt på hjemmetræning mens, de andre praktiske ting omkring både Vitus og Sofia skal gå op i en højere enhed – også mens Kim er væk. De ting er “piece of cake” og absolut intet problem, selvom de jo nok er med til at sjæle en lille bitte smule af min energi. – Det værste er dog, når Vitus – som jeg synes har været tilfældet de sidste par uger – ikke responderer på alle de ting vi gør, som jeg havde ønsket og drømt om….

Som jeg tidligere skrev, synes jeg der er sket enormt meget med Vitus siden vi startede vores program her hos Brain Balance. Han er blevet meget, meget stærkere, og jeg synes stadig han viser flere følelser end tidligere, hvilket selvfølgelig er en super god ting. Men jeg synes også, han falder tilbage i nogle gamle, irriterende rutiner og ritualer. Det er frustrerende og får mig til at stille spørgsmålstegn ved, om vi gør det rette…

Fx har Vitus i øjeblikket nogle helt bestemte måder, at gøre bestemte ting på. Han SKAL fx tælle, mens han står og tisser, og hvis jeg prøver at distrahere ham med diverse spørgsmål, holder han stædigt fast i sin tællen… Han SKAL også kravle under vores tørrestativ, hvis det står fremme med vådt tøj, hver gang han går forbi. Det virker nærmest som nogle helt neurotiske ritualer, og for at være ærlig – det irriterer mig grænseløst. Når han kaster med sin bold, skal den også holdes på en helt bestemt måde – virkelig OCD-agtigt! Derudover synes jeg, han har været lidt mindre oplagt de sidste uger – han har også været mere kvalm og til tider kastet op, hvilket ALTID giver mig de mest skrækkelige minder… Måske han bare har haft et eller andet i sit system, som skulle bekæmpes, og heldigvis er det ved at vende igen. Han har ikke været nær så kvalm de sidste par dagen, og lige nu kan jeg fx høre ham skraldgrine sammen med Kyla, mens de træner – det er fantastisk at høre på…

blaest

Vitus i modvind – men vi klarer den 🙂

Jeg ved ikke, hvorfor jeg føler mig lidt trist og tappet for energi i øjeblikket… Jeg tror, meget af det har noget at gøre med, at Vitus viser nogle af de symptomer, som jeg ellers synes, han var kommet SÅ meget videre fra. – De autistiske symptomer… Dem er jeg selvfølgelig ikke særlig stor fan af, men samtidig husker jeg mig selv på, hvor langt han er kommet, og hvor meget han har rykket sig både socialt, fleksibilitetsmæssigt, og hvor glad han generelt er…

Det er nok bare mig, der af en eller anden grund er lav på energi og derfor ikke er så god til at holde et positivt fokus, som jeg normalt er. Jeg må tilbage på sporet, og det kommer jeg også – heldigvis kommer min mand hjem i aften, så jeg kan få en krammer…

3 kommentarer

 • Mette

  Hold op en køn dreng du har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henny Elisabeth Jensen

  Hej Diitte.
  Jeg er begyndt at følge din blog. Kender dig kun lidt,men dine forældre godt.
  Du er meget hårdt forspændt,af en så ung mor at være. Langt fra store knus og kram,og med en ny verden,stor og fremmed,og to små børn,-det i sig selv var jo rigeligt ,MEN du/I har også et diagnosebarn,som kræver mere end blot energi,men også enorme resourcer,til daglige nærmest uløselige opgaver,på nogle områder! Vis mig hvem der magter disse kolossale udfordringer/positive holdninger,når man ikke bare kan trække stikket ud og hoppe ned under dynen med en god bog,der får een langt væk,for igen at finde TROEN og kræfterne,og føle sig som verdens bedste mor,selvom det er en ommer ustandseligt! Jeg føler meget med dig,og synes du er en fantastisk kvinde,der går gennem ild og vand for dine børn og familie!
  Du burde hædres HVER aften ved sengetid,med en guldmedalje !!!
  Du vil helt sikkert klare det hele!
  Fortsat lykke til med dine enorme udfordringer med Vitus,og din familie over there

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak for opmuntrende og søde ord. Mange knus fra Ditte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At cykle på Manhattan - ohhhhhh my lord!