Når man lige bliver mindet om at leve livet fuldt ud...

Andet afsnit af “Jagten på det gode liv”

Torsdag aften sendes andet afsnit af dokumentaren: “Jagten på det gode liv”. Vi er ikke med i dét afsnit. For at komme nogenlunde omkring familierne, og for at kunne skildre lidt mere, medvirker kun tre familier pr. afsnit. Vi er med fra næste torsdag og medvirker i alle de resterende afsnit.

I afsnittet møder I Nete og Nick, som gør noget meget beundringsværdigt, synes jeg. De minimerer deres omkostninger så meget, de overhovedet kan for at få så meget tid sammen som muligt som familie. – Noget vi alle uden tvivl kunne lære noget af.

Selvom denne lejlighed – vi i øjeblikket bor i – er det ultimativt dyreste sted, jeg nogensinde kommer til at bo, så er det stadig en “mindre” lejlighed. Vi kom fra mere end 200 kvm i Lyngby med kæmpe have, og nu bor vi på ca 120 kvm uden have vel at mærke. Vi har efterhånden boet her i 10 måneder, og en ting er helt sikkert – jeg behøver på ingen måde flere kvadratmeter for at være lykkelig. Lykke har absolut intet at gøre med, hvor stort mit hjem er – det har noget at gøre med, hvem der er omkring mig, og at min familie trives og er glad. Lige nu sover hele familien i ét stort soveværelse, vores stue/køkken er ret lille, men der er, hvad der skal være, og så har vi et ekstra værelse, som heldigvis ofte er brugt af venner og familie, men som også fungerer som legeværelse. Pladsen er trang – vi har mange ting! – Men det fungerer, og vi er glade. – Og for at det ikke skal være løgn, så er vores nye Christiania-cykel også flyttet ind og okkuperer hele entreen 🙂

Denne læring tager jeg helt sikkert med mig videre i livet – for mindre kan bestemt også gøre det, og det er nok derfor, jeg ser så meget op til – og beundrer – Nete og Nick.

thumb_img_7167_1024

Billedet er fra vores weekend i New Jersey, og jeg elsker det 🙂

Nå men – jeg håber I finder afsnittet interessant, og så håber jeg selvfølgelig MEGET, at I kigger med igen i næste uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man lige bliver mindet om at leve livet fuldt ud...