Endelig kan vi løfte sløret...

Hvorfor sagde vi egentlig ja til at være med i et tv-program?!

Vi sagde ja til at deltage i dokumentaren “Jagten på det gode liv”, fordi vi gerne vil være med til at inspirere andre i samme situation som os. Hvis bare én familie føler sig inspireret, og hvis bare ét barn bliver en udfordring kvit, fordi dette barn kommer i gang med at stimulere og modne sin hjerne, er vores “ja” til TV det hele værd.

Før vi sagde ja, brugte Kim og jeg enormt lang tid på at vende hver eneste lille sten på vejen, og vi havde timelange samtaler, før vi besluttede os. Ikke nok med at vi skulle takke ja på egne vegne – vi skulle også takke ja på vores to, små børns vegne. – Bestemt ikke en nem beslutning, men – som for Kim og jeg – blev det tungestvejende argument for at sige ja, at dokumentarens præmis – OG vores ønske – var at inspirere.

Der er ingen tvivl om, at et kamera i nakken gør en forskel… Det kan være super akavet, underligt og belastende – men det kan også give stor indsigt og inspirere til kommunikation. For Kim og jeg har forløbet med Nordisk Film givet anledning til enormt mange gode snakke. Vi forpligtede os til – en gang om ugen – at sætte os ned sammen og sætte ord på, hvilke følelser der fyldte i daværende situationer, og disse mange, mange snakke har uden tvivl været super vigtige for vores fælles proces i forbindelse med flytningen.

Set i bakspejlet er vi glade for, at vi sagde ja. Vi har været – og er stadig – på en vild rejse, og der er afgjort INGEN tvivl om, at Vitus er kommet utrolig langt. Jeg er så stolt af min lille fyr, og jeg håber inderligt, at vi – ved at lukke folk ind og fortælle vores historie – kan give håb og inspiration til andre i samme situation som os. Man KAN flytte bjerge – man KAN komme rigtig langt. Nogle gange kræver det dog, at man tør gå imod strømmen…

fullsizerender-kopi

Billede af os og alle de andre modige medvirkende i dokumentaren 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kan vi løfte sløret...