Diagnoser, diagnoser, diagnoser mig i r....

Starten på et nyt kapital…

So – here we go… Off we go! Starten på noget nyt og som altid “all in”.

Lige siden jeg – for ca 2 år siden – blev introduceret til denne – lidt – anderledes verden, hvor man tænker over, hvad man putter i munden (mest af alt på sine børn), og hvor man går niveauet dybere i forhold til at forstå hjernen (fordi den ikke “bare” udvikler sig normalt), er der ikke rigtig noget, der kan gøres halvt… Det er enten “all in” eller ingenting.

Vi er netop gået “all in” endnu engang. Vi har underskrevet en aftale med et Brain Balance center i New Jersey, som siger, at vi skal igennem 36 timers træning i centret samt 1-2 timers daglige øvelser for at modne Vitus’ hjerne endnu mere.

Jeg glæder mig! Og jeg glæder mig også til at fortælle meget mere om alle detaljerne i programmet. Læs evt mere her. Som I kan se, er Vitus mere end klar 🙂

vbb

Skriv en kommentar

 • Lil Marcher

  Kære Ditte og familie
  Jeg har læst om den amerikanske model, hvor hjernen trænes. Interessant læsning. Selv blev jeg meget interesseret i hjerneforskningen, da jeg for en del år siden hørte et foredrag med Ann-E. Knudsen. Måske har du stødt på hende, i forbindelse med dit arbejde med Vitus, og din søgen efter faglige og brugbare metoder til at hjælpe ham.
  Jeg skal ikke kloge mig i forhold til hjerneforskningen, men jo mere man læser jo mere interessant bliver det. Ligeledes har Howard Gardners intelligens teori været interessant at beskæftige sig med. Det lykkedes mig at “oversætte” teorien til pædagogisk arbejde, som var forløberen til de Pædagogiske Læreplaner, som blev vedtaget i Folketinget. Gardner er blevet mundtlig introduceret til materialet og påskønnede, at hans teori kunne anvendes til pædagogisk arbejde.
  Jeg vedhæfter ovenstående to personers hjemmesider.
  http://ann-e-knudsen.dk/
  https://howardgardner.com/ (Fra Wikipedia https://da.wikipedia.org/wiki/Howard_Gardner)

  Din refleksion over diagnoser giver anledning til mange tanker. Jeg må rose dig, at du kan bevare din refleksive tilgang til noget der er så følsomt for Jer. Det jeg har på hjerte i den forbindelse, er så mangfoldig, at det er for vidt at komme ind på her. For selvfølgelig har vi brug for dem, men men hvornår, hvordan osv.
  Med ønske om en god fremtid sender jeg de kærligste hilsner – Lil

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diagnoser, diagnoser, diagnoser mig i r....