Vi skal flytte... - To The Land of Opportunities!

Mit drømmehus skal lejes ud – men hvordan?

Som om det ikke skulle være nok, at vi skal flytte til New York, har solgt huset, skal i gang med at finde en passende bolig i verdens mest komplekse boligmarked, lægge puslespillet efter d. 17. okt., hvor vi skal være ude af vores nuværende bolig, og frem til d. 1. jan., hvor vi flyver til NYC. – Vi skal også LIIIIGE have udlejet det drømmehus, vi købte for mere end et år siden, da der hverken eksisterende diagnoser eller NYC-planer. Ja, jeg ved det – det lyder helt vanvittigt, men sådan forholder det sig altså!

Da min mand og jeg flyttede til Lyngby, kom vi fra Islands Brygge, og vi har ærlig talt aldrig rigtig fået hele vores hjerte med til Lyngby. Hele tiden har vi længtes efter Bryggen, så da muligheden kom for at købe et skønt rækkehus med indflytningsdato godt ude i fremtiden, slog vi til. Vi købte – synes jeg – det mest fantastiske ende-rækkehus på knap 200 kvm, og jeg kan næsten ikke bære tanken om, at vi ikke selv skal være de første, der bor der. Men sådan er det, og jeg tænker, at inden vi får set os om, skal vi tilbage til Danmark og realisere drømmen på Bryggen.

Jeg har brug for jeres hjælp! Hvis der en nogen, der kender et seriøst og pålideligt udlejningsbureau, må I meget gerne tippe mig. Vi ønsker – selvfølgelig – en ansvarsbevidst og ordentlig familie, som vil passe godt på vores hus, mens vi er væk. Kender du den perfekte familie, ville det selvfølgelig være endnu bedre! Jeg sender også gerne flere informationer – bare skriv på ditte_brandt@hotmail.com, hvis det har interesse. På forhånd tusind tak!

Nedenfor et par billeder af vores kommende, nybyggede hus, som vi ikke skal bo i – ironisk 🙂

2 4

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal flytte... - To The Land of Opportunities!