Fra uskydige A, B og C til serious business!

Fotosession og verdens bedste storesøster

Weekenden blev brugt på en masse forskellige hyggelige ting – bl.a. en fotosession midt i familiens kunstneriske udfoldelse 🙂 Ungerne hyggede sig med farver og pensler, og jeg sneg mig rundt og forevigede det hele, mens jeg tænkte over, hvor dejlige de er sammen, OG hvor meget glæde de har af hinanden – trods alt…

Nedenfor er et udpluk af de fine billeder:

thumb_IMG_5449_1024 thumb_IMG_5459_1024 thumb_IMG_5464_1024 thumb_IMG_5467_1024 thumb_IMG_5480_1024

De er bare så kære sammen, og Sofias overskud er fuldstændig uforklarligt. Hun er den kæreste, dejligste, skønne storesøster i hele verden. Hendes kærlige omsorg og store forståelse for Vitus er rørende, og med sin følsomhed og kærlighed kan hun uden tvivl lære ham meget. Hun er min solstråle – min elskede datter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra uskydige A, B og C til serious business!