Vitus og grandkusinen på 8 mdr - læs og se hvordan det gik...

Hjælp mig med at hjælpe en meget særlig person / Help me help a very special person

See English version at the bottom. 

Vi har siden d. 28. juli 2013 haft den skønneste og mest fantastiske au pair boende hos os. Jeg husker tydeligt, da jeg – meget spændt og temmelig nervøs – ventede på hende i Københavns lufthavn en varm sommeraften for halvandet år siden… Vi havde gjort os meget umage i rekrutteringsprocessen, og havde talt med hende mange gange via Skype + vi havde talt med hendes daværende værtsfamilie i Holland. Vi havde derfor en god fornemmelse og håbede på at møde en helt særlig person.

Dem som kender os ved, at det har været verdens allerstørste succes, og Reina (som hun hedder) har fra dag 1 været en kæmpe del af vores familie. Hun har ikke blot været en loyal og hjælpsom del af familien – hun har også været min nære veninde samt en urokkelig klippe for vores familie i en ekstremt hård periode af vores liv. Hun er intet mindre en eminent med vores børn, og jeg stoler 110% på hende. Jeg kan ganske enkelt ikke give hende nok pæne ord med på vejen – præcis som jeg aldrig vil være i stand til at takke hende nok for hendes hjælp. Ja, ja – jeg kunne blive ved, men jeg stopper og understreger blot min allerstørste anbefaling af Reina, både på et personligt og fagligt niveau. Jeg giver meget gerne en mere detaljeret reference.

Nedenfor et par billeder af Reina og os / Below a couple of pictures of Reina and us.

C24D5156 xAmEo

Reina skal DESVÆRRE videre d. 28. juli i år, og hendes allerstørste ønske er at komme til Canada. Jeg er fast besluttet på – og tror inderligt på – at jeg kan være med til at hjælpe hende videre i sit liv og opfylde et af hendes største ønsker – at komme til Canada… Det er det mindste jeg kan gøre for hende!

Så kære venner og bekendte – hjælp mig med at sprede budskabet om, at verdens bedste au pair er fri på markedet – hun søger en familie i Canada, der ønsker hjælp i hjemmet igennem det såkaldte “live-in-caregiver-programme”. Læs meget mere om programmet her.

Jeg håber, at dette indlæg kan nå helt til Canada – og allerhelst sætte Reina i kontakt med sin fremtidige værtsfamilie. Vi betaler selvfølgelig hendes billet til Canada. Hun er guld værd – så slå til 🙂

Kontakt mig på ditte_brandt@hotmail.com.

___________________________________________________________________

In English:

Since July 28, 2013 we have had the most wonderful, helpful and fantastic au pair living with us. I clearly remember waiting for her at the airport. It was a warm summer night and I was both nervous and excited. We had made a big effort in the recruitment process; we had been skyping with her many times + we had spoken to her host family in the Netherlands at that time. Therefore, we had a good feeling and was hoping for someone special… That – we got!

People close to us know that it has been a enormous success and Reina (that’s her name) has been a huge part of our family from day 1. She hasn’t only been loyal and helpful – she has also become a very close friend of mine and she has been a strong partner during a really tough time for our family. She is absolutely fantastic with our kids who see her as their big sister and I trust her 110% with them. I will never be able to thank her enough for all that she has done for us and I can only give her my most sincere and heartfelt recommendations – both on a personal as well as professional level. I will be more than happy to provide a more detailed reference.

UNFORTUNATELY, Reina has to leave on July 28, 2015 and her biggest wish is to go to Canada. I am determined – and I also believe – that we will be able to help her on her journey in life and I really hope we can help her find a new home in Canada – that’s the least we can do for her.

So, please – dear friends – help me spread the word. She is looking for a family who would like to hire a helper through the “live-in-caregiver-programme” in Canada. Read more about the programme here.

I really hope that this post will go all the way to Canada and even put Reina in contact with her future host family. We will – of course be paying for her flight to Canada. She is nothing less than fantastic!

Contact me on ditte_brandt@hotmail.com!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitus og grandkusinen på 8 mdr - læs og se hvordan det gik...