De dejlige små beskeder...

En lille, grim UUNDVÆRLIG ske

Vitus spiser stadig på samme måde… Ganske deprimerende, men en kendsgerning. Hans små læber spredes lige akkurat nok til, at jeg kan få skeen ind. Det tager mig alt imellem 5-15 “skefulde” at læsse ET sølle gram af i munden på ham. Hvis vi er heldige, spiser han 3 gram pr. minut – oftest kun 2…

Igennem de sidste 1,5 år har vi opbygget en helt speciel – nærmest neurotisk – konstellation omkring måltidet. Egentlig meget forståeligt, da vi konstant har været interesserede i at optimere, så Vitus ikke skulle sidde stille i sin stol alt for længe af gangen…

Mange metoder er blevet testet… Mange smage… Mange konsistenser… Mange skeer…

For mig er der kun EN ske, der fungerer, og på en eller anden måde har antallet af lige præcis DEN ske været stødt faldende i løbet af de sidste 1,5 år! Jeg ved ikke, om jeg i gennemsnit har glemt et eksemplar hver anden gang, vi har været på besøg – jeg kan blot konstatere, at vi er ved at løbe tør! Og det går virkelig ikke!

HVIS du ligger inde med nogle af disse – for os – uundværlige skeer, ville jeg bliver ufattelig glad, hvis du kan undvære dem?! De blev for nogle år siden købt i IKEA – nu udgåede… Desværre! Jeg HÅBER at finde frem til et par stykker, så vi klarer os, indtil Vitus forhåbentlig meget snart begynder at spise selv…

Her er et billede af den kære ske:

ske

Skriv en kommentar

 • Malene

  Hvis du sender mig din adresse, kan jeg sende dig nogle., skriv gerne på 29720862.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak for din henvendelse – jeg har været så heldig at få en masse skeer – ellers tusind tak for din hjælp. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jørgensen

  Hej. Jeg har 5 skeer hvis du er interesseret i flere?
  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Kære Anne – jeg har simpelthen fået så mange skeer, så I må gerne beholde jeres 🙂 Ellers tusind tak. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Pedersen

  Jeg har også nogle skeer liggende jeg kan sende hvis jeg får en adresse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tusind tak for din søde henvendelse. Jeg har simpelthen været så heldig at rigtig mange har henvendt sig 🙂 Du behøver ikke sende – ellers tusind tak. Knus Ditte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Ditte
  Jeg har 2 skeer (pink og orange) og en gaffel (blå) hvis det kan ha interesse jeg vil meget gerne sende dem:-)
  du må bare lige sende mig din adresse:-)
  knus Maria Amelung

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Fantastisk Maria – sender dig lige en besked 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dejlige små beskeder...