Will my son ever start eating?

F*%# jeg savner hverdagen!

” Jeg holder af hverdagen – mest af alt holder jeg af hverdagen”…

Jeg har vidst det længe, men sjældent har jeg oplevet det så intenst, som jeg oplever det nu. Jeg savner hverdagen… Jeg savner VIRKELIG vores hverdag, vores kedelige, rutineprægede og forudsigelige hverdag, hvor vi hver især gør vores for at få det hele til at gå op i en højere enhed. – Hvor vi hver især skal gøre forskellige ting…

Det som faktisk er sværest er, at jeg selv er 110% herre over, hvordan dagene skal gå. Det er udelukkende op til mig, om det skal være en god dag, eller om det skal være en lorte-dag. – Men for fanden, hvor kan det være svært at hive sig selv op i nakkehårene hele tiden, når ens hjerne og en del af ens hjerte er et helt andet sted! Selvfølgelig har det været ufattelig hårdt at være på sidelinjen, mens Kim har løbet rundt i New Yorks gader, og selvfølgelig har det været umenneskeligt ikke at kunne være med i valget af vores kommende bolig… Men jeg kan bare ikke rigtig tillade mig at tage det disse følelser af frustration og længsel ind, for det går ud over børnene… – Og det kan jeg ikke være bekendt… 100% super-woman bliver jeg dog aldrig, så jeg BEGÅR fejl, jeg KAN være muggen, og der VIL være lortedage… Det bliver jeg nødt til at acceptere, og jeg må også fortælle mig selv, at ingen – i vores situation – ville kunne være oven på og fuldstændig upåvirket hele vejen igennem denne sære tid.

Selvfølgelig nyder jeg tiden med ungerne – vi går ture til stranden, som vitterligt ligger 5 minutters gang fra vores hus. Vi får bragt aftensmaden af mormor og morfar, og vi bygger uendelig mange togbaner og uendelig mange legohuse… – Om mandagen, tirsdagen og onsdagen glæder vi os til om torsdagen, hvor legelandet i Nexø åbner 🙂 Jeg kan på det varmeste anbefale Værftet, som det hedder. – En genialt og flot ombygget lagerhal på havnen, hvor ungerne kan hygge sig med alt fra svingende tove, musikinstrumenter, lego, dukker, fodbold, klatretårne og både samt brio. Mine unger ELSKER det, så her bruger vi gerne et par timer de dage, de har åbent. – GID de havde åbent hele ugen… Ja, det lyder måske absurd, men det er faktisk min virkelighed i øjeblikket!

IMG_8064 kopi

Billeder fra dagens gåtur på Balka Strand i regn og blæst

IMG_8070, kopi 2

Jeg bliver ved med at fortælle mig selv, at jeg skal nyde det, mens jeg er her – at jeg skal huske at suge det hele til mig – at jeg skal tanke så meget op på Bornholm, som jeg overhovedet kan… – Men hvor kan det dog være svært, når man savner at have sin familie samlet, og når man selvfølgelig går rundt med koloenorme sommerfugle i maven på grund af det ekstreme eventyr, man står lige over for… – Men som man ikke rigtig har kunnet være med til at støbe fundamentet for…

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Will my son ever start eating?