Slowjuice... Åh gud :-)

En GOD dag! Og en hat…

I dag har været en god dag! Vi er færdige med juice-kur, og vores farmor har været forbi med skøn koreansk mad! Faktisk havde jeg ekstremt svært ved at falde i søvn i går aftes. Jeg var VIRKELIG sulten, og min hjerne kunne ikke lade være med at tænke på alle mulige afskygninger af mad… Det tog mig et par timer at slå tankerne ud af hovedet, og da jeg endelig faldt i søvn, slap jeg heldigvis for mad-drømme 🙂

Sofia har fået denne skønne hat af sin farmor. Til at starte med, ville hun ikke have den på, men nu sidder den der konsekvent – også mens hun tegner og hygger! Jeg synes, hun ser herlig ud, men er spændt på, om hun vil have den på i børnehave 🙂

IMG_5307

IMG_5311

Vitus har også haft en dejlig dag. Hans sprog er begyndt at udvikle sig, og han er i øjeblikket enormt glad for at kalde os alle ved vores navne og beordre os til enten at hoppe, tegne eller lege. Det er skønt, og bare dét, at han mestrer ja og nej og disses betydninger, gør livet så meget nemmere.

Vi forsøger at køre med nul-sut-tolerance over for Vitus, men ofte finder den lille bandit sin sut, selvom den er gemt godt. Han får lov til at have sin sut, når han sover, og hvis han bliver meget ked af det. Ellers er det forbudt… Vitus ELSKER sin sut og ser nogenlunde så selvtilfreds ud, når han formår at finde den, som han gør nedenfor 🙂

IMG_5317

Nu er det tid til disney-show og afslapning! Selvom jeg har spist nogenlunde normalt i dag, kan jeg stadig mærke efter-veerne fra juicekuren. Jeg kan kun overskue små måltider, bliver hurtigt mæt, og er stadig en smule træt… Det med de små måltider må meget gerne fortsætte, men jeg vil gerne have min energi tilbage! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slowjuice... Åh gud :-)