Dagsindlæggelse og fremtid...

Dagsindlæggelse og fremtid del 2…

Vitus spiser sit femte måltid sammen med sin far. Sofia ser en spændende Barbie-film (sammen med mig…), og vi er ved at være klar til weekend. Vi har været på Glostrup Hospital, og jeg har talt med overlægen. De er skide-søde derude – vi deler bare ikke nødvendigvis samme grundholdning i forhold til Vitus. Men en ting er sikkert – vi vil ham alle sammen det bedste!

Vi aftalte, at dagsindlæggelsen stopper fra dags dato. Jeg forklarede, at jeg gerne vil have frigjort noget tid til andre aktiviteter, hvilket jeg finder umådelig svært i øjeblikket. Dette forstod de. De mener dog fortsat, at den rigtige vej for Vitus er via deres metoder, og vil gerne se ham en gang pr. 14. dag. Det er fint… Og jeg kan godt lide deres tro. – Også selvom jeg ikke deler den. Det er nogle fantastiske mennesker, vi er omgivet af på hospitalet… Og selvom jeg grundlæggende er uenig i deres standpunkt, har jeg fra start besluttet mig for at kombinere, stjæle, låne, lade mig inspirere af diverse tilgange og metoder. Vitus viser mig vejen…

Med mine formiddage tilbage har jeg allerede taget kontakt til forskellige, spændende personer. Først og fremmest med fokus på mad og mundmotorik. Jeg håber, beder til og tror på, at vi kan komme tættere på målet ved at få Vitus’ system i gang og ved at justere hans kost. Vi er allerede i gang… – Helt stille og roligt. Det er nemt at holde styr på, hvad den lille fyr indtager – vi fører hver evig eneste lille bitte ske ind i munden på ham, så på den måde, har vi en fordel.

Bøfferne er snart klar – altså til Kim og jeg. Sofia vil gerne have kylling og kartofler, så det får hun. Vi skal se Disney Show med popcorn, og sikkert også lege med modellervoks og puslespil. Det bliver en dejlig fredag, og jeg glæder mig til næste uge med mere tid, energi og overskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagsindlæggelse og fremtid...